30.10.2009 г., 23:13 ч.

Вещерка 

  Поезия » Любовна
736 0 5

Ще скочиш ли със мен в хармонията,
магията на любовта ще прелъстиш ли?
Та аз съм вещерка - красива и велика,
с дъха си ще те изгоря,
c копнежите си в миг ще те изпия
и в мене ще потънеш като в истината.
Kогато всичко свърши, ще бъдем ти
и аз, и времето.

© Гергана Баракова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??