2.02.2021 г., 8:24 ч.

Вещицата 

  Поезия » Любовна
439 0 0

Вещицата

 

 

Ти не си жена, а си вампир!

Може би на дявола сестра си?

Подлудяваш целия всемир!

Само и единствено с гласа си!

 

Даже си от чумата по-зла!

Може би си тарторът на Ада?

Нямаш ни сърце, нито душа!

А си тъй красива, и си млада!

 

Любовта ти много ме боли!

Жив съм! Страдам, но за теб копнея!

Обичам те която и да си,

И ден след ден за тебе аз живея!

 

Не си отивай! С мене остани

и ме води във Ада или в Рая!

Където искаш там ме отведи,

но аз дори и там ще те желая!

 

И Дяволът ако ти е баща

не може да ме спре да те обичам!

Повярвай ми, боли ме от това

цял живот след вещица да тичам!

 

30.01.2021 г.

 

 

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??