25.06.2009 г., 21:10 ч.

Везир 

  Поезия » Хумористична
753 0 0

ВЕЗИР

 

 

С камилски стъпки стъпвам, бавно, бавно!

И движа се аз славно, славно!

 

Чалмата ми е пищна, с тюркоази  украсена.

Ще си поръчам аз и наргиле, и  мизансцена.

 

Ханъмите ми са безброй красавици.

И притежават  даже  сиво  вещество.

 

Щастлив се чувствам  в тяхното

тъй странно, мило общество.

 

Любовни ласки  ми  даряват.

Опиянен от любовта, витая.

 

И аз не зная  всъщност кой съм,

аз не зная...

 

Везир велик съм, много умен  и  щастлив.

Това последното е само за мотив.

 

Загубил любовта си  безвъзвратно.   

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??