5.03.2009 г., 12:43 ч.

Вход 2 

  Поезия » Друга
476 0 4

имам стена

за скриване на листчета

с написани малки части от деня

за специално носене на сламена шапка

с две червени пластмасови черешки

и синя до земята панделка

просто място където да поплачеш

за Тайния живот на пчелите

за който дори си нямаш представа

понякога мълчанието е най-добрия начин да оцелееш

или да повървиш с Бог две пресечки

като си на втория край

и са влошени атмосферните условия

няма много неща които да правиш

освен да си любовник

на една лятна луна

държаща парченца лед

между зъбите си

в средната част на стената

неприсъствието е само мисъл

в написани малки думи от деня

и сламена шапка за пчели

и таен живот

дим съм за вдишване

приюти се

останалото са просто сънища

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??