12.01.2007 г., 9:48 ч.

ВИДЯХ ОЧИТЕ ТИ... 

  Поезия
928 0 4
ВИДЯХ ОЧИТЕ ТИ

Видях очите ти.
Небето бе събрано в тях.
Как странно светеха зениците
запалени от огнен грях.

Ти ли измисли този свят тъй вълшебен...
Ти ли ме накара
да се чувствам потребна
и да живея за тебе...
Бог ме наказа да горя
на вечната клада във Ада...
Защо?
От обич ли да страдам?
Не зная.

Къде ли е Рая..??

© Марияна Жекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??