3.04.2010 г., 19:37 ч.

Видях я 

  Поезия
1162 1 5

Все още има надежда,

видях я в смеха на дете.

Видях я в сълзите на старец,

в усмивка на младо момче.

Видях я в гласа на творците,

видях я във юлските дни.

Във вятъра, рошещ косите

на мойте и твойте мечти!

Видях я в копнежите скрити,

в стремежа да бъдем добри.

Видях я и още се питам -

защо, като болка, във нас я таим...

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??