4.08.2011 г., 14:54 ч.

Виж ме пак 

  Поезия » Любовна
596 0 0

Погледни в очите ми,

но виж под клепките,

не само звездиците по миглите.

Изтръгни най-нежния ми стон

от устните, 

настръхнали от нецелуване.

Гали ръцете ми,

пясъчни, детски,

дето лицето ти нежно държат.

Шепти в косите ми,

заплетени от слънцето, ухаещи на лято.

Целуни ме по всички онези места,

които ме правят специална,

за да се чувствам различна в ръцете ти.

Отпивай ме бавно,

сякаш съм скъпо, отлежало уиски,

без да можеш да забравиш вкуса ми.


Ухаеш на мен и това те кара да се усмихваш...

© Мила Пенева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??