15.12.2005 г., 20:03 ч.

Виж ме!Погледни ме! 

  Поезия
1191 0 3
Вйиж ме!Погледни ме!
Истински,но никога като преди!
Отвори очи и отново ме открй!
С погледа си ме тълкувай
и сякаш никога не си ме познавал,
надникни в мен изцяло.
Аз съм!
Малко тъжна и меланхолична
Малко друга,не приятелката стара.
Нова съм-влюбена в теб и различна.
Виж ме!Погледни ме!
С нови влюбени очи потърси ме
като зима,топли слънчеви лъчи.
Намери в мен изгубените летни дни
В моя поглед потъни.
Само отвори очите си за мен!
Пред теб стоя и чакам твоя поглед уморен .

© Кари Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??