7.12.2008 г., 22:38 ч.

Виждал ли си... 

  Поезия » Друга
849 0 2

Виждал ли си как детето си отива,

тъй като сърчицето му се свива.

Навсякъде е нежелан

като смачкан, грешен план.

Виждал ли си как детето се разкъсва

и от болка сърчицето му се пръсва.

Няма кой ръка да подаде,

за да се оправи туй дете.

Виждал ли си как детето съжалява

и живота си пресява.

Не намира смисъл в това,

че съществува на света.

Виждал ли си как детето плаче

като изоставено юначе.

Животът му е кошмарен сън,

от който няма излизане навън.

Виждал ли си как детето се прощава,

не издържало, вече се предава,

тъй като не е успяло

и парченцата от сърцето си не е събрало.

 

Господи, бъди до мен,

защото туй дете живее в мен!

 

© Мария Райчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??