22.11.2008 г., 11:00 ч.

Виждал ли си любовта насън... 

  Поезия » Любовна
615 0 10

Виждал ли си падаща звезда?

 

Желание в зародиша от мисли

поема трудностите след това

до лично щастие да се пречисти.

 

Виждал ли си залез във море?

 

Пътека от вълни преплита вятъра

с нечие несигурно сърце,

отказало се от романа и театъра.

 

Виждал ли си сутрешна роса?

 

Кристална вярност, стъклена целувка...

И трепетно доволните листа

оставят те без дъх в милувка.

 

Виждал ли си любовта насън?

 

Тогава само може да е моя...

Виждал ли си? Аз не съм...

Наяве искам да съм твоя.

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??