14.10.2008 г., 19:58 ч.

Виждам те 

  Поезия
695 0 2
Виждам те

Немее в мен "обичам те".
Защото нямат смисъл думите.
Очи в очите ми надничат,
онез, безумните.
Блещука бяла суета.
Това любов ли е или искрица
от моята и твоята тъга?
В сърцето ми топи се болка
и в капки жажда се превръща.
Ти имаш сувенир във къщи
от половин сърце.
Ни стъпки, ни блуждаещи ръце,
ни огън, нищо няма.
И истината не е пряма.
И думата не е "обичам те".
Но, даже да съм сляпа, няма,
аз мога да ти кажа: "Виждам те."

© Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??