6.08.2006 г., 11:17 ч.

Вик 

  Поезия
970 1 9
Душата ми не ти е барче,
да влизаш само като ти се пие...
Сърцето ми не ти е зарче,
щом пипнеш го - шестица да забие...

Лицето ми не е мишена,
с куршумени слова да я обстрелваш...
Очите ми не са арена,
където първо място все спечелваш...

Гърдите ми не са заслонът,
във който от студа да се покриваш...
Нозете ми не са пилонът,
байряка си там нейде да забиваш...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??