6 ago 2006, 11:17

Вик 

  Poesía
974 1 9
Душата ми не ти е барче,
да влизаш само като ти се пие...
Сърцето ми не ти е зарче,
щом пипнеш го - шестица да забие...

Лицето ми не е мишена,
с куршумени слова да я обстрелваш...
Очите ми не са арена,
където първо място все спечелваш...

Гърдите ми не са заслонът,
във който от студа да се покриваш...
Нозете ми не са пилонът,
байряка си там нейде да забиваш...

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??