6.12.2011 г., 11:04 ч.

Вик 

  Поезия » Друга
467 0 3

Бягам...

Търся...

Скитам...

Гоня...

Страх...

Безвремие...

Тъга...

Ненужна...

Стига...

Вик...

Една...

Сама...

Борба...

Живот.

Изгубен...

Къде…

Пропадане...

Станах!

© Жара Пенева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??