24.05.2013 г., 14:06 ч.

Вик 

  Поезия » Любовна
482 0 2

Вик

 

Дете и Богиня?!

Наистина ли?

 

Разкъсвам се,

загубвам се

оттатък хълма,

оттатък любовта

и пак тъжа с дъжда…

 

Господи,

макар за миг,

нарисувай дъга!

© Росица Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??