23.04.2012 г., 9:49 ч.

Вик 

  Поезия
1038 0 12

отрязани пръсти

грипав романс

изтръгнати струни

нефелен каданс

гранясал тромпет

дъх нереален

басът бучи

гръм го удари

песен намачкана

глуха творба

глас изпотрепан

безумна съдба

кървяща мелодия

дива и грешна

Любов-дисхармония

снове без Надежда

Вярата де е

сама е в нощта

жертвена блудница

чака деня

денят и той чака

очаква нощта

обърнато време

обръща света

не виждам

не чувам

ни музика

стих

картина бледнее...

...не стонове -

Вик!

 

© Веселин Динчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??