Apr 23, 2012, 9:49 AM

Вик 

  Poetry
1041 0 12

отрязани пръсти

грипав романс

изтръгнати струни

нефелен каданс

гранясал тромпет

дъх нереален

басът бучи

гръм го удари

песен намачкана

глуха творба

глас изпотрепан

безумна съдба

кървяща мелодия

дива и грешна

Любов-дисхармония

снове без Надежда

Вярата де е

сама е в нощта

жертвена блудница

чака деня

денят и той чака

очаква нощта

обърнато време

обръща света

не виждам

не чувам

ни музика

стих

картина бледнее...

...не стонове -

Вик!

 

© Веселин Динчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??