9.07.2007 г., 10:09 ч.

Вина 

  Поезия
562 0 2
Обич ранена в мене кърви.
Ти любовта ми изпепели.
Очите бадемови все те зовяха
и непрестанно се взираха в мрака

Сърцето умиращо ти погледни,
то вика от болка: "Ела!","Остани!"
Защо ли повярвах на твоите лъжи?
Сърцето отново ми каза:
"Сгреши!"

© Пжжжж Сооооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??