Jul 9, 2007, 10:09 AM

Вина 

  Poetry
578 0 2
Обич ранена в мене кърви.
Ти любовта ми изпепели.
Очите бадемови все те зовяха
и непрестанно се взираха в мрака

Сърцето умиращо ти погледни,
то вика от болка: "Ела!","Остани!"
Защо ли повярвах на твоите лъжи?
Сърцето отново ми каза:
"Сгреши!"

© Пжжжж Сооооо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??