27.05.2007 г., 19:43 ч.

Вина 

  Поезия
623 0 3

Връщам се бясна, съсипана
без ясна мисъл, с крещяща душа
Уж виждам, а сякаш съм в нищото,
ям все безсолни, безвкусни неща.
След този ад аз чакам нощта -
да приеме безкористно мойта вина,
да ме накаже със страшни кошмари
и да ме прониже със свойте кинжали.
Събуждам се в утрото - пречистена, нова,
готова да поема свойта вина.
И знам, че дори и да падна, ще мога
да се преродя от пепелта.

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??