24.08.2006 г., 1:06 ч.

Вина 

  Поезия
662 0 0
Очи от шоколад превръщат болката в страст.
Огън и суета обличат любовта.
Усмивката,
Нежен полъх, гняв и една сълза.
Всичко е пепел,
Всичко е прах.
Поглед блестящ съблича те сладко.
Допир вълшебен,
Безумство познато,
Тишина от усмивки и толкова тайни,
Нека те водят по твоите пътища безкрайни.
Давам ти тази чаша с отрова.
Вземи я!
Изпий своето питие!
Дари ме с тази позната празнота,
Тъй омразна и желана от моята душа.
Щом казваш,
Нека бъде така!
Стига обвинения!
Спри вина!!!

© Димана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??