27.06.2021 г., 7:32 ч.

Вино и мечти 

  Поезия » Любовна
220 0 0

     

      Вино и мечти

 

Розата, която пръска аромат,

виното, което ме опива,

любовта, която те поддържа млад,

чувството, което ме открива...

 

Всичко е една мечта на този свят,

тебе търся и не те намирам,

пламъкът в очите мои губи цвят,

все по-трудно себе си разбирам.

 

В чашата налей ми твоите мечти,

радостта ти в мене да пулсира!

Думите излишни просто забрави!

Вино и мечти – дъхът ми спира!

               

                      Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??