13.10.2023 г., 14:26 ч.

Виновен съм... 

  Поезия
218 2 3
Виновен съм...

 

Виновен съм...
Пред  себе си..! Пред теб..! И Бога..!
Виновен съм..! За мойта суета...
Признавам си..! Без теб, не мога...
Не мога да загърбя... Любовта..!

 

Виновен съм, за всичко... Ще призная...
Искам те..! Копнея те..! Болиш..!
Виновен съм... Че те желая...
Виновен съм..! И моля да простиш..!

 

Виновен съм... Защото те Обичам...
Вина ли е..? Че чувствата излях...
Вина ли е..? В Любов, да ти се вричам...
Вина ли е... Че себе си, Аз бях..!

 

Виновен съм..! Вини ме..! Обвинявай...
За нощите, в които те копнях...
Обичам те..! Желая те..! Прощавай...
Виновен съм..! Това е моят... Грях.!!!

 

Калоян Христов©️
(Chris Heart)
12.10.2023
London

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Ви 🌹
  • Хареса ми.
  • Много силно признание излято в стих!
    Не, никой няма вина когато обича, но за съжаление, ако няма ответвеност, ако липсва взаимност, то тогава любовта е обречена. Превръща се в досада за отсрещната страна, защото насила нищо не се получава.
Предложения
: ??:??