21.10.2017 г., 23:34 ч.

Възрастните хора 

  Поезия » Философска, Гражданска
513 0 1

За тях ние често забравяме,

но не помним, че и ние ще остаряваме.

Почитайте нашите дядовци и баби,

че те са болни, слаби,

че те са ни създали,

че често след смъртта им сме разбрали

що са били те за нас.

Това важи за всеки от вас!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??