9.11.2023 г., 7:55 ч.

Виновна ли съм 

  Поезия » Любовна
180 0 0

     

     Виновна ли съм

 

Виновна ли съм, че обичам,

виновна ли съм, че греша?

Виновна ли съм, че те чакам,

когато идва вечерта?

 

Виновна ли съм, че душата

поиска твоята душа?

Виновна ли съм, че желая

да бъда с теб и любовта?

 

Виновна ли съм, че вината

е тук на този грешен свят?

Тя скита тъжна по земята,

разделя ме от тебе пак.

 

Въпросите ще ти оставя,

на мен ми стига любовта.

Тя в светлините оживява,

когато спуска се нощта.

            Мария Мустакерска

 

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??