31.07.2008 г., 20:36 ч.

Виновна съм 

  Поезия » Любовна
812 0 1

Знам, виновна съм, че ме остави,

знам, грешка може би направих,

че ти давах всичко от себе си

и не разбирах, че така убивам интереса ти.

Никога не давай всичко, никога не се

отдавай изцяло, никога не се жертвай напълно.

 

Виновна съм, че те обичах,

виновна съм, че за тебе плаках,

виновна съм си за всяка пролята сълза,

виновна съм, че ти дадох аз любовта.

 

Защо ти дадох всичко аз, когато всичко пропиля,

защо ти вярвах сляпо аз, след като всичко е било лъжа.

Защо за грешките ти, аз отново ти простих,

защо любовта си тайно аз скрих,

нека никой не знае за нея

нека с мисълта, че не те обичам, аз да живея.

© Албена Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??