25.08.2005 г., 22:28 ч.

Вирус 

  Поезия
626 0 3
Заболях жестоко,но лечимо.
Заразих се с вирусна любов.
И сега я чакам да премине
като ехо от прошепнат зов

Твърде дълго тичах подир тебе,
много часове ти посветих,
вярвах,че съм ти потребна,
свят за двама сътворих.

Ти остана глух и безучастен,
аз от обич странно заболях.
А сега си мъничко нещастен.
Виждаш-вече оздравях

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??