Aug 25, 2005, 10:28 PM

Вирус 

  Poetry
628 0 3
Заболях жестоко,но лечимо.
Заразих се с вирусна любов.
И сега я чакам да премине
като ехо от прошепнат зов

Твърде дълго тичах подир тебе,
много часове ти посветих,
вярвах,че съм ти потребна,
свят за двама сътворих.

Ти остана глух и безучастен,
аз от обич странно заболях.
А сега си мъничко нещастен.
Виждаш-вече оздравях

© Здравка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??