22.02.2014 г., 20:45 ч.

Вишнев цвят 

  Поезия » Еротична
959 0 11

Вишнев цвят

 

Как божествено целуваш,

сякаш вишна разцъфтява!

Колко искрено жадуваш…

Любов за пролет възвестява!

 

Как ефирно ти ме галиш,

полъх от политнал гълъб!

Поривите женски палиш,

дъх-омая,  страстно дълъг!

 

Как живот сега ми вдъхваш,

капка върху устни жадни!

Желанията обездъхваш,

две души любовно гладни!

 

Как блестящо ме превземаш,

градина плодна, зрееща!

Риска да обичаш ти поемаш,

пролет моя  си, копнееща!

 

© Манипулирам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??