25.04.2009 г., 21:52 ч.

Вкусни спомени 

  Поезия » Пейзажна
584 0 1

С дъх на кестени и вкус на орехи.

От времето отронени

слънчеви есенни спомени.  

 Оранжеви сенки.

Дълги вечери с приливи отнесени.

  Мирис на дъжд,

през погледи с дъгата смесени.

© Диляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??