13.06.2012 г., 10:46 ч.

Вкусно 

  Поезия » Хумористична
367 0 4

ВКУСНО

 

В предаването "Вкусно" 

голям факир си, Ути,

и чудеса изкусно

ти правиш за минути.

 

Къде ли не ни водиш:

от Рим, че до Мароко?!

В кулинария бродиш,

като в поле широко.

 

Аз ти се възхищавам

на майсторството вещо.

Накрай си позволявам

да препоръчам нещо:

 

"Кат Хитра Петра славен

от приказката стара,

да мож народа гладен

нахрани с твойта пара! "

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??