21.06.2010 г., 12:55 ч.

Вкусът на щастието 

  Поезия » Друга
814 0 0

Вкусът на щастието


Красива, нежна и много дива,

като порцеланова кукла, но не и чуплива,

обича купони и луди глави,

аз съм момичето, което не се страхува да лети.

Живея за момента, за мига,

скоростта на живота е моята дрога,

дори и да не вярваш, мога и сама,

тази вечер няма да се прибирам у дома.

Слънце през деня, звездата през нощта,

за всяко момче съм момичето-мечта,

но аз съм влюбена в кръглата луна,

само очаквам голямата вълна.

Не е толкова трудно да се забавляваш,

лошо падаш, но смело продължаваш,

почувствай нежния морски бриз - последвай го,

цял живот не го изпускай - преследвай го...



© Ралица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??