15.03.2015 г., 16:44 ч.

Влажно 

  Поезия » Любовна
376 0 0

Вали навън отново
и навътре, пак вали...
Всичко ли е готово?
Изплакват ли се сълзи?

 

Подгизнах вече, простих.
Твърде е мокро така.
Дъждът рисувам във стих,
искам на сухо сега...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??