Пътува влак
и в бесен бяг,
отмерват колелата,
такт.
И този влак
във вечен бяг,
отмерва в такт,
последен такт
на този свят –
във крак
със крак
пристъпва,
такт
напред,
по такт...
Към пропаст,
пак...
Към пропаст,
пак...
© Бостан Бостанджиев Всички права запазени