Jul 18, 2006, 12:55 AM  

Влак 

  Poetry
477 0 1

Пътува влак

и в бесен бяг,

отмерват колелата,

такт.


И този влак

във вечен бяг,

отмерва в такт,

последен такт

на този свят –

във крак

със крак

пристъпва,

такт

напред,

по такт...


Към пропаст,

пак...


Към пропаст,

пак...

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??