10.04.2014 г., 11:15 ч.

Влакът пуши, заминава.. 

  Поезия » Любовна
555 0 0

Влакът пуши, заминава,

тракат релсите зловещо.

Ах, плачете очи черни,

че той веч си заминава.

                          

                          Той поема ми ръката

                          и ме гледа замечтал.

                         Ах, плачете очи черни, 

                         че той няма да се върне.

 

Без любов са дните тежки

и животът е мъртвешки.

Ах, плачете очи черни,

че мъжете са неверни.

© Борислава Д Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??