27.09.2008 г., 15:46 ч.

Власт 

  Поезия
427 0 2
 

Пробивам черупката на слепите си очи,

за да мога да видя как мечтите ми

издъхват с прерязани вени...

 

Истерията обладава грешното ми сърце

и Дяволът да е на помощ на Бога,

когато светът е в ръцете ми!

 

© Натали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??