27 sept 2008, 15:46

Власт 

  Poesía
429 0 2
 

Пробивам черупката на слепите си очи,

за да мога да видя как мечтите ми

издъхват с прерязани вени...

 

Истерията обладава грешното ми сърце

и Дяволът да е на помощ на Бога,

когато светът е в ръцете ми!

 

© Натали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??