Малко е да бъдеш влюбен,
трябва да обичаш!
Как така със мен се случи,
и загубих си ума?
Стана някак изведнъж.
Просто я харесах.
Тя до мен се доближи.
Леко се усмихна.
Очите и се насълзиха.
Падна сива пелена и ги покри.
Обърнах се, но не открих следата.
Загубих нейните черти.
© Симеон Пенчев Всички права запазени