18.11.2016 г., 10:29 ч.

Влюбен 

  Поезия » Любовна
639 0 6

ВЛЮБЕН

 

Имаш ти неземна сила…

Тя витае между нас.

С русата коса от свила,

ти над мене имаш власт…

 

Ти си нежна, синеока,

мила, като пролетта.

Синевата ти дълбока

ме заплете в любовта..

 

В чувствата е твойта сила,

в твоя най-сърдечен смях.

С твоя глас си ме пленила.

И те обожавам аз!

 

Ти си мойта първа обич.

Първа тръпка във света.

Имал съм от туй тегòби...

И съм роб на любовта!!

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??