20.01.2021 г., 0:08 ч.

Влюбен танц 

  Поезия » Любовна
459 0 0

Влюбен танц
 

Танцът е вълшебство за двамина - 
по плисета съм на роклята красива,
завърти ме вихрено и силно
по дансинга със теб да мина!

 

Издигни ме на вълшебните вълнѝ
под звуците на влюбена цигулка,
Сарасате чак да ми завиди
на сърдечната ми звучна струнка!

 

Когато танцът е от обич, разбери -
сплотява телата ни до безконечност, 
пред всички погледи ме завърти...
Ще помня танца ни до вечност!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??