14.08.2009 г., 23:11 ч.

Влюбена... 

  Поезия » Любовна
628 0 3

Защо не съм художник,

да те измисля и рисувам.

Устните за четка ще използвам,

с очите цвят ще ти придам.

 

Защо не съм певец,

да те напиша в песен и възпея.

Със сълзи ноти ще създам,

сърцето ми мелодията ще запее.

 

Но аз жена съм – влюбена

и единствената моя сила непресъхваща,

която ти дарявам непрекъснато

е любовта ми, истинска и неподправена.

 

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??