15.04.2010 г., 22:19 ч.

Влюбена 

  Поезия » Любовна
834 0 2

Влюбена

                             На  Х. А.

 

Очите ми все повече тъмнеят,

поглъщайки те в своята дълбинност,

сърцето и душата те копнеят,

презирайки и воля, и невинност.

 

И шеметно на тебе се оставям,

открила дом в прегръдките ти силни,

и болки и неволи с теб забравям,

открила с теб любов и радост дивни.

 

Сам цялата ми същност ти променяш,

единствен ти ще можеш да я вземеш.

С душата си душата ми обсебваш,

     превръщайки я в малка част от тебе.

© Илияна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??