Не вярвах, че след последното разбито сърце
ще мога да погледна друго момче,
но ето, появи се ти
и всичко се промени!
Видях те и изпаднах в транс,
мислех си ’’бедната аз!
Дори не зная името ти, но искам да си до мен’’!
Започна да ме преследваш нощ и ден –
денем в училищните коридори,
нощем в сънищата крилати.
Ти стана моя блян!
Мислех, че дори не ме познаваш,
че не знаеш коя съм,
докато един ден
не се доближи до мен
и не призна
истинските си чувства.
Не можех да повярвам на думите ти!
Бях се втренчила в очите ти,
а те ми говореха с една истинска любов!
© Селин Уиз Всички права запазени