15.01.2006 г., 12:23 ч.

Влюбена ли съм? 

  Поезия
1038 0 2
Влюбена ли съм? – Незная.
Но аз тебе ден и нощ желая,
Искам да си ти със мен, до мен,
Така да бъде всеки ден.

Сърцето теб желае,
Умът за тебе си мечтае.
А къде сега си ти,
И мислиш ли за мен, кажи!

Със тебе сме един за друг, нали,
А кажи – обичаш ли ме ти?

© Бет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??