Jan 15, 2006, 12:23 PM

Влюбена ли съм? 

  Poetry
1041 0 2
Влюбена ли съм? – Незная.
Но аз тебе ден и нощ желая,
Искам да си ти със мен, до мен,
Така да бъде всеки ден.

Сърцето теб желае,
Умът за тебе си мечтае.
А къде сега си ти,
И мислиш ли за мен, кажи!

Със тебе сме един за друг, нали,
А кажи – обичаш ли ме ти?

© Бет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??