3.12.2008 г., 8:11 ч.

Влюбени - неразделни 

  Поезия » Любовна
988 0 0

Влюбени - неразделни

Непознати стояха един срещу друг.
Непознати, а всеки ден заедно бяха.
И сякаш Той й беше съпруг,
а всъщност непознати си бяха.

И колко пъти залеза двама
изпращаха без думи дори,
и кълна се няма измама,
непознати оставаха Те до зори.

Тя бе красива и нежна с тънка снага,
но глуповато от него стоеше встрани,
а Той, здрав и силен, се държеше така,
сякаш тайно искаше да я прелъсти.

И живяха си заедно с дни и години
в стремежа си да се слеят така...
и цял живот да си бъдат любими,
но за жалост бяха просто самотни Смърч и Ела...

К. С.
2008 г.

© Красимира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??