6.10.2008 г., 8:32 ч.

Влюбени сме птици... 

  Поезия » Любовна
1565 0 44

Влюбени сме птици

и летим в синхрон...

Грее във очите

светъл хоризонт.

 

С облаци се гоним,

вятър ни шепти.

Слънчев смях се рони

в сродните души...

 

Времето е спряло

земния си ход.

Аз и ти сме цяло -

влюбен хоризонт...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??