21.12.2006 г., 14:39 ч.

влюбих се,но не в този,който си сега... 

  Поезия
717 0 4
влюбих се в косите ти,
в очите ти кристално чисти,
а сега с тях лъжеш мене ти....
влюбих се в лицето ти,в устните
които даряваха ме с страст и топлина...
влюбих се във тебе, мили,
дори не ми попречи и това,
че не си принца,който
всяко момиче чака да дойде,
както деня идва след ноща...
влюбих се в широките ти дънки,
не ме интересуваше как
изглеждаше във другите очи,
важното беше да разбереш, че
единствен бе за мене само ти...
не исках злато, ни коприна,
не исках дори пари да имам,
щом имах те като съкровище,
до мене беше ти...
влюбих се, но не в този,
който си сега... този,
който ме изправи пред
въпроса "Да живея или да умра?"...

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??