22.12.2017 г., 14:05 ч.

Влюбване 

  Поезия » Любовна
341 3 8

         Влюбване

 

Ах как се влюбва моето Сърце,

в тази и онази с надежда една,

с вярата която има и дете,

че ще срещне накрая Любовта!

 

А ти туптиш, подскачаш, тръпнеш с мен,

в очакване, и така ден след ден.

С теб търсим заедно Любовта,

и ще я срещнем, нея Истинската!

 

Ще ми я покажеш ти, мое Сърце,

аз вярвам ти, ти ще я познаеш,нали.

С ритъма си ти ще ми подскажеш,

и нейното сърце ще бъде и твое дали?

 

И две сърца ще бъдат заедно сега,

за дълго време както някога.

Но ти туптиш, не се измори,

а колко пъти бе лъгано ти.

Не забрави, а просто прости,

Имам вяра, ти просто си работи!!

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??